Ubisoft: A The Crew nem ismétli meg az AC: Unity hibáit

2014. november 28.
1.7041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Az Assassin's Creed: Unity baklövései után joggal gondolhatunk arra, milyenek lesznek a Ubisoft idén kiadásra kerülő további termékei, így felmerül a kérdés, aggódhatunk-e a jövő héten piacra kerülő The Crewtól.

Az első és talán legnagyobb különbség, hogy a The Crew-t nem a Ubisoft, hanem az Ivory Tower készíti, és a fejlesztő csapat vezetője szerint a The Crew nem fog olyan hibáktól szenvedni, mint a fent említett játék:

Bízok a játék stabilitásában és a teljesítményében, nálunk megvan minden, ami a sikeres induláshoz kell. A hosszú bétatesztelés gyümölcseit learattuk, hiszen több százezer játékossal próbáltuk ki a szervereinket.

Serkan Hasan azt is hozzátette, hogy mind a PS4, mind az Xbox One verziók jól fognak teljesíteni, de indulásnál csak 1080p-t és hozzá 30 fps-t várjanak a játékosok.
The Crewtól.'>
4 hozzászólás

Tuttu13

10 éve, 1 hónapja és 18 napja

A 30FPS nekem szaggatást jelent! Én látom mert nagyon megszoktam a 60 és az fölöttit! Zavaró és szerintem gáz is. A konzolokra nézve is gáz, mert csak attól lett nextgen, hogy már 900 és 1080p-be futnak a játékok, ami valljuk be elég régóta alap dolog PC-n.. Mivel az Ubisoft játékai PC-n is 30FPS-t produkálnak ezért egyet sem veszek meg!!! Még torrentezni sem érdemes. Fejlesztik a Need For Speed-et amiben van még reményem és a Project C.A.R.S. is ígéretes. Autózás itt kimerül nálam.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

Unity -t nagyon amatőr munka hogy engedhetik ezt meg ...

válasz erre

Gólem

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

Reméljük is hogy így lesz tényleg. Legutóbb a Driveclub okozott óriási csalódást ebben a stílusban.

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

Mégis mit kelle nyilatkozniuk? Nem mondhatják, hogy ne vedd meg, mert ez is fos lesz. Persze, hogy az optimista szöveget tolják.

válasz erre
The Crew
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja