Ubidays 08 videók a Uplay-en

2008. június 10.
1.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ahogy minden fontosabb játékrendezvényről, a Ubidays-ről is aktívan szórtuk a híreket, tudósításokat, információkat, sőt, akik éreztek indíttatást magukban, azok akár élőben is nyomon követhették az eseményeket a UbiSoft Uplay weboldalán.

Hoztunk Nektek képeket, videókat és rengeteg újdonságot, ám ha mégis lemaradtál volna valamiről, akkor se búsulj, most egy füst alatt mindent bepótolhatsz. Elvezetünk oda, ahol jóvá teheted a múlasztást.

A május végén bonyolított Ubidays-en több újdonság és bejelentés is napvilágot látott, melyek között voltak ugyan meglepetések, legtöbbjére azonban már előre mérget vettünk, hogy igen, most végre leleplezik. Akik nem voltak lusták hozzá, azok akár élőben is nyomon követhették a Párizsi Louvre-ben zajló eseményeket, de ha akkor nam sikerült rátapadnod a képernyőre, akkor most pótolhatod.

Már csupán egyetlen klikkre vagytok a Ubidays-en vetített videóktól. A Uplay oldalára felkerültek a mozgóképek, nagy felbontásban, kiváló minőségben, javaslom a megtekintésüket. Mik várnak a link után? Far Cry 2, Tom Clancy's EndWar, Soul Calibur IV, Prince Of Persia, Brother's In Arms: Hell's Highway... Kellemes szemlélődést kívánok.

Uplay Ubidays Trailer Selection In Hi-Res
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ujabb rókabőr húznak le a témákról. A szent profit nevében, hegesszünk II és III részt is. Ugyanazt - ugyanúgy, hadd dwellázzák a szüleik lovéját a kisfütyik a 10 óra alatt végigjátszható (soha többet elő nem vehető) tök egyforma játékokra. A különbség a piros szigetelőszalag a gránátokon. meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja