Two Worlds II: Az első igazi gameplay videó

2009. december 29.
2.4711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még november elején esett meg az a történelmi pillanat, hogy a korábban - tulajdonképpen - újból bejelentett Two Worlds II végre mozgás közben is debütált, mikor is az alkotás egyik, feltehetően kezdő animációját tekinthettük meg.

A hangulat akkor és ott a helyén volt, a látvány szintén, a mai nap azonban ismét egy históriákba illő pillanat, hiszen az illetékesek úgy gondolták, éppen itt az ideje annak, hogy az első gameplay videót is bemutassák készülő gyöngyszemükről. Mielőtt azonban bárki valami hatalmas dolgot várna, egy kicsit nyugtassa le magát, és olvasson tovább.

A mozgókép ugyanis prezentálja számunkra, hogy milyen kinézettel, kezelőfelülettel és tulajdonképpeni hangulattal rendelkezik majd a második Two Worlds, mindezt sajnos csak nagyon rövid ideig, mintegy hét másodperc erejéig teszi, így tehát bármennyire is szerettünk volna egy velős, harcokban és egyebekben bővelkedő mozgóképpel találkozni, azt nem a mai napon kaptuk meg. A látnivaló jelentősége így is nagy, hiszen ha már ilyen van, akkor hamarosan egy bővebb kisfilmet is bemutathatnak róla az illetékesek. 2010 tavaszáig még bőven van idő, de addig is nézzük meg együtt, hogy mire számíthatunk akkor ettől a remek szerepjátéktól.

#tv#
2 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 23 napja

Lehet hogy csak azért néz ki jól, mert pont olyan részt vágtak belenyelvnyújtó smiley Dehát h nagy a hírneve csak nem lesz rossz

válasz erre

Shade

15 éve, 5 hónapja és 23 napja

Azta ez most komoly? meglepett smiley Ez bitang jól néz ki! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja