Twitter és Facebook integrációk csak Gold előfizetőknek

2009. augusztus 29.
1.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Úgy tűnik, hogy a Microsoft nem fogja mindenki számára elérhetővé tenni az E3-on bejelentett, az év későbbi szakaszában bemutatkozó Twitter és Facebook alkalmazásokat az Xbox 360-on.

A héten megszellőztetett árcsökkentési dokumentum mellé biggyesztették a redmondiak, hogy a két szóban forgó integráció kizárólag az Xbox Live Gold előfizetők számára lesz elérhető, amelyet később egy szóvivő pontatlanságnak titulált, majd végül megerősítést nyert, hogy valóban így lesz az.

A Silver tagoknak a legfrissebb hírek szerint egy triált bocsájtanak rendelkezésére, azaz ingyenesen próbálhatják majd ki a tévére és a konzolra optimalizált, valódi közösségi élményt nyújtó Twitter és Facebook alkalmazásokat, de azok huzamosabb, teljes körű használatbavételéhez Gold státuszra kell váltaniuk, ami viszont már pénzbe kerül, ellenben egy csomó más dologra is feljogosítja az érintett user-eket, többek között az online multizásra ugyebár. A két említett alkalmazás valamikor az idei évben debütál majd, a dátumot illetően pontosításra várunk.


Twitter és Facebook integrációk csak Gold előfizetőknek - 2. kép

1 hozzászólás

marco

15 éve, 10 hónapja és 26 napja

Naccerű. Bravó. Hát persze, hogy ezt így kell. Ez ismét rossz üzletpolitika.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja