Twisted Metal: E3 2010 debüt gameplay trailer

2010. június 21.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a mai napra is jut bőséggel E3-as matéria, jelen esetben például egy Twisted Metal mozgóképbe futottunk, amely ráadásul az alkotás debütáló gameplay kisfilmje is egyben, tehát dupla öröm.

A Sony nagy konferenciájának fináléjában leleplezett programról már láthattunk egy érdekes kis teaser trailert a múltban, amelyet ha már láttál, nyugodtan átugorhatod a friss matéria első egy percét, lévén itt ugyanazt a mozgóképet nézhetjük meg, viszont ami utána következik...

Az bizony már maga a Twisted Metal, teljes valójában! A PlayStation 3 exkluzív videojáték szinte mit sem változott régi önmagához képest, ugyanaz az őrült alkotás maradt, mint amiért annyian szerettük elődeit. Úgy látszik, hogy David Jaffe valóban nem hazudott, amikor egy Twitter bejegyzésben azt állította, immáron 18 hónapja, tehát több, mint egy esztendeje fejlesztés alatt áll a program. A videó alapján ezt nem is kérdőjelezzük meg, a gond csak az, hogy a késztermék megjelenéséig még újabb kemény hónapok állnak előttünk, történetesen csak 2011-ben lát napvilágot. Mindenesetre ez most a legkevésbé fontosabb, pláne egy ilyen mozgókép mellett, mint ez:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

marco

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ari.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja