Twisted Metal és Grow Home a szeptemberi PS Plus ingyenes játékai között

2015. augusztus 25.
2.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony csapata megerősítette, hogy milyen ingyenes játékok is járnak majd szeptember magasságában a PS Plus mellé, így kiderült, hogy az újonnan alkalmazott szavazós rendszer első győztese a Grow Home lett.

A játékosok ugyanis erre a játékra voksoltak a legtöbben, így PS4-re szeptember folyamán a Ubisoft különlegességét lehet majd ingyen letölteni, de elérhető lesz még erre a platformra - valamint Vitára - a Super Time Force Ultra és a Xeodrifter, illetve a PS4 mellett PS3-ra is a Teslagrad.

Kizárólag PS3-ra tudjuk majd ingyen letölteni az ősz első havában a Twisted Metal-t, ami mellett kizárólag Vitára érkezik majd a La Mulana EX is. Vélemény?

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 4 napja

Mindegyik egész jó játéknak tűnik. Mármint a Grow Home és a Twisted Metal-t ismerem a többit nem, de jónak tűntek azok is.

válasz erre

RyutheStaR

4 éve, 6 hónapja és 4 napja

Jó dolog ez a vote rendszer. Csak legyenek jó választási lehetőségek. Bár engem a szeptemberi kínálat nem hozott lázba. Egyedül a Twisted ami tetszik, de 3-ra már nem akarok "új" játékot..
Remélem az októberi kínálat jobban sikerül.

válasz erre
Twisted Metal
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljawazko profiljagery1113 profiljamarco profiljaQuo Vadis profiljaXelosz profilja