Tv-re csatlakoztatható Philips multimédiás merevlemez

2007. november 04.
5.2841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Philips bemutatott egy olyan tévékészülékkel kommunikáló külső HDD-t, amely multimédiás képességeinek köszönhetően pótolja a hagyományos DivX-es asztali lejátszókat.

Az SPE9025CC típusjelű merevlemez tárolókapacitása 500 GByte, fordulatszáma pedig 7200 rpm. Az eszköz számítógéppel USB 2.0-s porton keresztül szinkronizál, a Composite, S-Video, S/PDIF valamint Clinch bemetek révén pedig nem csupán televízióra, hanem az otthoni hi-fi hangberendezésre is csatlakoztatni lehet azt.

A külső HDD támogatja az MPEG-1 (AVI, APG), MPEG-2 (AVI, VOB), MPEG-4 (DivX, VOD), ISO, DivX Home Theatre és Xvid videóformátumokon kívül az MP3, MPEG-4, WMA, AC3, WAV és OGG Vorbis audióállományokat is. A könnyebb kezelhetőség érdekében a gyártó egy távirányítót is mellékel a HDD-hez.

A Philips azonban megkéri a nem mindennapi képességekkel felruházott merevlemez árát, a vásárlóknak pontosan 350 eurót (88 000 Ft) kell fizetniük.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az igencsak drága mulatság. Inkább rákötöm a gépet a TV-re, és nézek úgy filmet, ha nem elég nagy a monitor röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja