TV sorozatot kap a Mirror's Edge

2016. május 26.
2.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legfrissebb hírek szerint egy Mirror's Edge TV show, vélhetően egy folytatásos sorozat készülődik a DICE által megálmodott sci-fi dísztópia alapján, amelynek terveiről pletyka szintjén korábban is hallottunk már ezt-azt.

A Deadline beszámolója alapján azonban a hír igaz, sőt az Electronic Arts már meg is egyezett az Endemol Shine Studios csapatával a munkálatok miatt, ezáltal egy belső nézetes parkour sorozat készülődik a háttérben, amelynek főszereplője Faith lesz, egy jól képzett harcos és parkour-mester, aki egy súlyos összeesküvés-elmélet részeként gyilkosság vádjával kerül rács mögé, de nyilvánvalóan túl sok időt nem tölt majd el a hűvösön.

Sajnos a készülő sorozatról egyelőre még semmilyen képanyagot sem tudunk mutatni nektek, de mivel az Endemol Shine Studios állt korábban a The Biggest Loser és a MasterChef reality-k mögött, valamint a Kingdom and Hell on Wheels is a nevükhöz kötődik, ezért túl sok reményt egyelőre nem fűzünk a projekthez, de inkább lepődjünk meg, mint a nagy elvárások után hatalmasat koppanjunk.
5 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

Jómagam sem látok ebben sok lehetőséget. A játék nagyrésze rohangálás és verekedés. Ebből nem lehet egy épeszű epizódot sem összehozni, nemhogy sorozatot.

válasz erre

marco

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

5t3v3nk3 írta:
Erre az útra nem kéne rálépnie ennek a címnek. Ahhoz, hogy igazán nagyot üssön, nagyon komoly sztorit kéne alá rittyenteni. Az eddigiek alapján a játéknak se lesz valami nagy durranás a sztorija. Az első rész sztorija se volt az. Bár ha a hangulatot megfogják, akkor talán nem lesz gáz.
Nekem ez volt az első reakcióm (kLikk a GIF-ért):
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/976/824/913.gif
röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

Pedig nem lenne rossz, ha lenne egy kicsit kifejtősebb sorozat belőle, de ha **** lesz akkor meg bekaphatják!

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

OMG. röhögő smiley És mikor jön a mozifilm? Egy rohangáló nőről ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja