TV reklámot kapott a Detroit: Become Human

2018. május 09.
4.9291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony és a Quantic Dream bemutatták a Detroit: Become Human legfrissebb kedvcsinálóját, mely ráadásul nem egy közönséges felvétel lett a sorban, hanem egy televíziós reklám, amit a szerencsésebb országokban hamarosan a tévé képernyőjén is viszontláthatnak a rajongók.

Itthon azonban erre nincs sok esély, éppen ezért külön is bemutatjuk nektek ezt a trailerként is betudható rövid szösszenetet, melyet néhány látványos átvezető animációból vágtak össze igencsak frappánsan a készítők.

Ennek megfelelően 30 másodperc ide vagy oda, alaposan megismerhetjük belőle a Detroit: Become Human összes sajátosságát. Megjelenés május 25-én, kizárólag PS4-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



Detroit: Become Human legfrissebb kedvcsinálóját, mely ráadásul nem egy közönséges felvétel lett a sorban, hanem egy televíziós reklám, amit a szerencsésebb országokban hamarosan a tévé képernyőjén is viszontláthatnak a rajongók.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

De ***** jó a hnagulata, mint egy film! mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Az index kép ********* creepy! röhögő smiley
Amúgy én örülnék egy ilyen reklámnak. Régebben azon meglepődtem mikor megláttam a TV-ben a Motorola RAZR XT910-es reklámját. Az úgy meglepett és örültem hogy van valami normális reklám is abban a ****ban. röhögő smiley
Lehet lesz majd Youtube-on egy-két videó előtt.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Biztos sokan rá fognak kattanni ez alapján mert rohadt király!

válasz erre
Detroit: Become Human
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja