Tűzzel-jéggel borított pályát hoz az Apex Legends harmadik szezonja

2019. szeptember 27.
5.4541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lassan, de biztosan frissül az Apex Legends, ezúttal ugyanis bejelentették, hogy a harmadik szezon egy vadonatúj csatatérrel fogja gyarapítani a kínálatot - jó tanács, ne hagyjátok otthon a télikabátot.

A King's Canyonnek otthont adó Solace bolygóról egyenesen a Talos bolygóra utazunk, hogy ott a World's Edge névre hallgató pályán ütközzenek meg egymással a játékosok, dizájn szempontjából pedig kifejezetten izgalmas tematikát választottak, lévén egy tüzes-jeges csatatér vár a harcosokra.

Mindebből már egy csipetnyi látnivalót is kaptunk, hiszen megérkezett a harmadik szezon előzetese, és ami a legjobb az egészben, hogy nem is kell rá túlzottan sokat várnunk, ugyanis október elsején indul az évad, ami egyaránt hozza magával Cryptót is, a játék új karakterét.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kinézetre jó, de majd élesben fogja megmutatni hogy mennyire is jó.

válasz erre

Tuhajohn

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

A season 2 trailere is jó volt aztán meg egy nagy nulla lett. Most emiatt nem fogom letölteni újra, hogy aztán megint megunjam.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Érdekes trailer, mit ne mondjak. De tetszik.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaWillThaWheel profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljamarco profilja