Turf Wars címmel még novemberben megjelenik a Spider-Man második DLC-je

2018. november 08.
1.3841
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Store idejekorán kiszivárogtatott néhány részletet a Spider-Man soron következő letölthető tartalmával kapcsolatban, így kiderült, hogy november 20-án számíthatnak majd a rajongók a Turf Wars címre keresztelt bővítmény megjelenésére.

Bár a hírt egyelőre sem az Insomniac Games, sem a Sony nem erősítette meg, ellenben a szivárgásból kiderült még, hogy a teljes címén The City That Never Sleeps: Turf Wars bővítmény egy vadonatúj főellenfelet is magával hoz, ezáltal Hammerhead, avagy magyarul a Kalapácsfej néven ismert szuperbűnöző csatlakozik a történethez.

A sztori pontosabb részletei egyelőre nem ismertek, de miután Hammerhead jó ideje Pókember egyik félelmetes ellenfele - többször megjelent magyarra fordított képregényekben is -, ezért biztosan óriási felfordulást okoz majd a játék világában. Kíváncsian várjuk a további részleteket!
1 hozzászólás

Patrik94

6 napja és 1 órája

Az előző is jó volt, várós ez is!

válasz erre
Spider-Man
17.650 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaDrThezeus profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljasmadi1968 profiljaLaci721 profiljamarco profiljaHellblade profilja