Turf Wars címmel még novemberben megjelenik a Spider-Man második DLC-je

2018. november 08.
4.0101
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Store idejekorán kiszivárogtatott néhány részletet a Spider-Man soron következő letölthető tartalmával kapcsolatban, így kiderült, hogy november 20-án számíthatnak majd a rajongók a Turf Wars címre keresztelt bővítmény megjelenésére.

Bár a hírt egyelőre sem az Insomniac Games, sem a Sony nem erősítette meg, ellenben a szivárgásból kiderült még, hogy a teljes címén The City That Never Sleeps: Turf Wars bővítmény egy vadonatúj főellenfelet is magával hoz, ezáltal Hammerhead, avagy magyarul a Kalapácsfej néven ismert szuperbűnöző csatlakozik a történethez.

A sztori pontosabb részletei egyelőre nem ismertek, de miután Hammerhead jó ideje Pókember egyik félelmetes ellenfele - többször megjelent magyarra fordított képregényekben is -, ezért biztosan óriási felfordulást okoz majd a játék világában. Kíváncsian várjuk a további részleteket!
1 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az előző is jó volt, várós ez is!

válasz erre
Spider-Man
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaEAG1 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja