Tunnel Rats: Megjelent Uwe Boll gyöngyszeme

2009. május 18.
6.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de Uwe Boll fogalom lett.

Eddig ugyan csak arról ismertük az úriembert, hogy kiváló játékokból, szinten aluli és nevetséges filmeket gyártott, azonban ez a kocka megfordul, hiszen most beszáll a játékiparba is, rögtön egy olyan alkotással, ami meglepő, de saját filmje alapján készült el. A Tunnel Rats névre hallgató játék már a Steam kínálatában nyugszik, és anno a debütáló videó idején írtunk róla nektek. Sokan akkor is csak tátott szájjal álltunk, hogy ez a kedves mosolyú, szinte már nagypapa korban lévő uraság miért is akar terrorizálni minket a filmek mellett, játékokkal is, de most akár te magad is a történet végére járhatsz.

1968 Tunnel Rats. Ilyen címen kell keresni Uwe bácsi filmjét, amely alapján elkészült ez a csodálatos játék. A film megítélése nem a mi feladatunk, a játék viszont 19 euro ellenében szerezhető be a Steam disztribúcióról, betöltése után pedig a vietnami háború borzalmaiba kóstolhatunk bele, különösen a rókalyuk-harcokba. Senki ne várjon világrengető alkotást, 8 pályát lövöldözhetünk át, tízféle fegyverrel, mindezt intenzív FPS játékmenettel párosítva.

A játék legnagyobb erénye, hogy alacsony gépigényt kreáltak hozzá a fejlesztők (Replay Studios), amiért cserébe természetesen senki se várjon Crysis szintű kinézetet, ez csak egy néhány órás first person shooter, ami a vietnami háborút eleveníti fel a játékosok előtt. Ha egy igazi darára vágysz, na meg kíváncsi vagy arra, hogy Uwe Boll mit produkált a játékvilágban, akkor indulj a Steam-re és vásárold meg az alkotást, aminek mellékelten megtalálhatod a hivatalos rendszerkövetelményeit is.


Minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows XP és Windows Vista
Processzor: Egymagos 2 Ghz-es
Memória: 512MB RAM
Grafikus kártya: Pixel Shader 3.0 256 Mb V-RAM-mal (Geforce 6800 vagy Ati X1600)
DirectX: 9.0c
HDD: 2GB

Ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows XP és Windows Vista
Processzor: Dualcore 2 Ghz-es
Memória: 1GB RAM
Grafikus kártya: Geforce 7900GT vagy Ati X1900 XT
DirectX: 9.0c
HDD: 2GB
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ezt is megértük..röhögő smiley De ugyanakkor kezdem tisztelni is a muksót,nem semmi a kitartása,hogy befusson a szórakoztatóiparban.Végül is...kacsintó smiley

válasz erre
Tunnel Rats
5.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja