Tuningolható GPU-szörnyet tervezett a Sapphire

2017. november 14.
4.6731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb, kifejezetten gamereknek és tuning-őrülteknek szánt grafikus kártyát mutatott be a Nitro-sorozathoz a Sapphire, akik Radeon RX Vega 64 Nitro név alatt lerántották a leplet egy igazi, három ventilátoros szörnyetegről.

Az első hírek alapján a kérdéses GPU-n három darab 8 tűs PCI Express csatlakozó lesz, a hűtésről pedig két 95-, és egy 85 milliméteres ventilátor gondoskodik - a külső darabok LED-világítást kaptak -, ami egy hagyományos kártyának túlzás lenne, de ne felejtsük el, hogy a Sapphire kifejezetten tuningra álmodta meg termékét, amihez szükség lesz a megfelelő hűtésre.

Tuningolható GPU-szörnyet tervezett a Sapphire - 2. kép

Az igencsak csinos, ámde vaskos megjelenítést kapott Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitro az elhangzottakon felül biztosan rendelkezik még kettő HDMI 2.0-s porttal, valamint kettő DisplayPort 1.4-es csatlakozóval is, megjelenésről és árcéduláról viszont egyelőre még nem hallottunk!

Tuningolható GPU-szörnyet tervezett a Sapphire - 3. kép

2 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Múltkor volt egy hír, hogy lazán meg tudtak csinálni egy kártyát kisebbre, ugyanazzal a teljesítménnyel. Minek kellenek ilyen lób*szó nagy vga-k? Amúgy meg 3db 8-as csati, az milyen durva. Szerintem az én tápomon nincs is ilyen csati.

válasz erre

VaPe

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Betenném a gépbe, simán kinyírná a tápot röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja