Tuning és Modding eredményhirdetés az INFOmarket-Infotrend kiállításon

2005. szeptember 18.
4.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A 109.

Budapesti Nemzetközi Vásár látogatói ma is a bőség zavarával küszködtek, hiszen a kiállítás minden korosztálynak színes és változatos programokat kínál. A vásári forgatag méltán népszerű elemei közé tartozik a Kölyökpark, az ingyenesen látogatható 3D mozi, a divatbemutatók és a nagyszínpadi koncertek. Az Infomarket - Infotrend kiállításon ma hirdettek győztest a 4. Magyar Tuning és Modding Versenyen. A Magyarországon egyedülálló modding bajnokságon, azaz a számítógép-ház építők, szépítők versenyén a cél a meghökkentő, a megszokottól minél inkább eltérő gépek építése a cél.

A győztes gép, amely az ALIEN életterét formázta Szabó Balázs alkotása volt. A győztesnek gratuláló szavakat a baluc@freemail.hu címre lehet küldeni.
A színpadon, a vásárlátogatáshoz tökéletes időjárási viszonyok között (kevés eső, kevés napsütés, kis szél, amely elegendő a kiskert-látogatás elhalasztására) a 100 Folk Celsius, Gerendás Péter, és a Bikini zenélt egészen zárásig. A parkolók szinte teljesen megteltek sőt- egy rendezvény sikerének tökéletes bizonyítékaként, megjelentek a trükkös jegyüzérek is! A szombati nap - az elmúlt évek hasonló időszakához képest - rekordlátogatottságot hozott. Előzetes becslések alapján a mai nap élményei is rekordszámú látogatót csábítottak a 109. Budapesti Nemzetközi Vásárra.
Az élményvásár látogatóit a hétfői napon is koncertekkel szórakoztatják a nagyszínpadon a BNV Zenekari Tehetségkutató Versenyének résztvevői, valamint a Quimby zenekar tagjai és Somló Tamás. Idén szintén a BNV ad otthont a "Kohézió és versenyképesség" konferenciának, melyet Kovács Kálmán Informatikai Miniszter nyit meg, és holnap zajlanak a "Hungary – China Business Workshop" megbeszélései is.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja