Tulajdonost váltott a szerepjátékairól elhíresült Big Huge Games

2009. május 27.
1.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A 38 Studios örömmel jelenti, hogy sikeresen nyélbe csapták az üzletet a THQ-val, mely utóbbi volt az üzletben az eladó, míg előbbi a felvásárló fél.

A biznisz tárgya a 2000-ben alapított, marylandi Big Huge Games volt, akiket mostantól a 38 Studios kötelékében látunk tevékenykedni. A négy játékiparos veterán (Tim Train, David Inscore, Jason Coleman, Brian Reynolds) által életre hívott stúdiót tavaly januárban kapta fel a THQ majd közel másfél esztendő után túl is adott rajta.

Az új tulajdonos örül a vételnek és reméli, hogy sikeres jövő elé néznek a Big Huge Games talentumaival. A kis csapat olyan anyagokon dolgozott korábban, mint a Rise Of Nations, majd annak két további installációján, valamint a nevükhöz köthető a Catan, Xbox 360-as verziója és az Age Of Empires III: The Asian Dynasties.

Jelenleg is dolgoznak konzolos anyagokon, az új tulajdonos pedig a Copernicus projekt kiterjesztésének munkálataiba rántja majd be a frissen vásárolt bagázst. A Copernicus egy MMORPG (masszív multiplayer online szerepjáték) lesz, amikor várhatóan 2010 végén megjelenik a 38 Studios és a Big Huge Games munkájának hála.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profilja