Túl a 10 millión az Ace Combat brand

2008. április 17.
2.9131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Namco Bandai büszkén jelentette, hogy a híres, árkád stílusú repülő szimulátoruk túl van a 10 milliomodik eladott páldányon világszerte.

Ebben az ötödik installációnak, a PlayStation 2-es Unsung War-nak hatalmas szerepe volt, hiszen csak Észak-Amerikában több mint 1 millió darab fogyott belőle, ez a teljesítmény elismerésre méltó, gratulálunk nekik. A sorozat még a PlayStation korai időszakában, 1995-ben indult útjárta, mely azóta bejárta az összes Sony konzolt.

Kivéve a PlayStation 3-at, hiszen az Ace Combat történetében először, elhagyta a platformot és Xbox 360 kizárólagosságot élvezett a hatodik epizód, a Fires Of Liberation, mely sajnálatos állapot a mai napig fenn áll. Persze azért ne feledkezzünk meg a 2005-ben kiadott Game Boy Advance verzióról sem, persze az oly mértékben nem számít, hogy egy aprócska handheld szösszenet volt csupán.

Nagyon szép pályafutás áll tehát a népszerű Ace Combat brand mögött és kívánunk magunknak még sok-sok újabb epizódot, melyeket remélhetőleg a Sony fekete (vagy éppen fehér, esetleg Gunmetal színű) bestiájára is kihoznak majd. Az bizonyos, hogy jelen pillanatban nincs riválisa a porondon, de a HAWX talán megszorongatja egy cseppet. Kiderül minden a maga idejében.

Tom Clancy's HAWX
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja