Túl hangosan videojátékozó fiatalokhoz hívtak rendőrt, a zsaruk pedig beszálltak játszani

2018. december 12.
23.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jovante M Williams és barátai rendszeresen összejárnak azért, hogy videojátékozzanak egy kicsit, és bár az esetek többségében ez egy csendes elfoglaltság, néha viszont akadnak hangoskodások.

Ezt az érintett is elismerte, akihez valamelyik este két rendőrjárőr vonult ki azért, mert valamelyik szomszéd bejelentést tett, amiért a baráti társaság túl hangos. A szomszéd persze nem tudta, hogy csak videojátékoznak, így nem kizárt, hogy csak a jó szándék vezérelte a hatósági riasztás során...

Akárhogyan is, a rendőrség kivonult a helyszínre, hogy kérdőre vonják a fiatalokat, akik körbevezették őket a lakáson, és elmondták, hogy csak videojátékoztak, teljesen tiszták, nem ittak, nem drogoztak, csupán jól érezték magukat, és nem hangoskodtak jobban, mint amit és amikor a törvény megengedett nekik.

Túl hangosan videojátékozó fiatalokhoz hívtak rendőrt, a zsaruk pedig beszálltak játszani - 2. kép

Jovante illedelmességből ráadásul meg is kérdezte a járőröket, hogy lenne-e kedvük kipróbálni a Super Smash Bros-t, merthogy éppen azzal játszottak, és a két rendőr bele is ment a felkérésbe, az egészről pedig az érintett videót készített, mert egyébként úgysem hinné el neki senki a dolgot!

6 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Jó fejek a rendőrök arrafelé.

válasz erre

totyak

1 éve, 7 hónapja

És a rend éber őrinek még megvan a munkájuk? Merthogy nekik alapvetően nem ez lenne a feladatuk, akármennyire is jófejségnek tartjuk. Engem pl. seggbe rúgnának, ha melóban játszogatnék.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 7 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

Hentes

1 éve, 7 hónapja

Mekkora arcok!

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 hónapja

Nagyon formák a zsaruk!

válasz erre

muki

1 éve, 7 hónapja

Hát ez *****nagy!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja