Trunks sem marad ki a Dragon Ball FighterZ harcaiból

2017. július 17.
2.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco az EVO 2017 alkalmából egy friss trailer társaságában jelentette be, hogy Trunks, a sorozat egyik közkedvelt karaktere sem marad majd ki a Dragon Ball FighterZ bunyósai közül.

Aki esetleg újonc a Dragon Ball világában, Trunks ugyEbár Vegeta, a franchise egyik legismertebb hősének a fia, aki a kezdetektől fontos szerepet játszik az alkotásban, így elég nyilvánvaló volt, hogy ő sem maradhat majd ki a 2018 elején érkező Dragon Ball FighterZ-ből.

Hogy a trailer és a bejelentés mellett még egy jó hírünk legyen a számotokra: a Bandai Namco bejelentette a Dragon Ball FighterZ zárt bétáját, ami kizárólag PS4-en és és Xbox One-on fut majd - maga a játék PC-re is érkezik -, és azon túl, hogy kilenc karakter oldaláról csatlakozhatunk a bunyókhoz, július 26-tól bárki szabadon regisztrálhatja magát rá.

HA A VIDEÓ NEM MŰKÖDNE IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETED!


2 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ha okosak, mindenki belekerül, aki számít. Olyan népszerű sorozat, hogy mindenki ezt várja el.

válasz erre

Imperator

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Gondolom benne lesz minden fontosabb kari akik az eddigiekben is benne voltak, lesz majd, Krillin, Brolly, talán Bardock, cyborgok stb, technikailag csak a Superbeli karaktereknek lenne bármilyen hírértéke.

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljagery1113 profilja adambalonyi profilja