True Crime: GDC 2010 gameplay videó és információk

2010. március 10.
2.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nagy múltú True Crime sorozat legújabb részéről már hallhattunk egyet és mást a múltban, azonban a nagy durranás csak most, a GDC 2010 alkalmával érkezett el hozzánk.

Befutott ugyanis a játék első gameplay felvételeit tartalmazó videója, amelyet a hír végén magatok is megtekinthettek, és amelyen hősünk bemutatja, vajon az amerikai városkák után milyen lesz Hong Kong utcáin óriási harcokat vívni, illetve nyélbe ütni néhány izgalmas, nem utolsósorban pedig látványos autósüldözést. Óriási, nem is lehet vitás!

Mindez azonban még nem minden, hiszen az illetékesek néhány érdekes információt is megosztottak velünk a program kapcsán. Ennek fényében megtudtuk, hogy a True Crime immáron egy pre-alfa verzióban lesz jelent a San Fransiscoban megrendezésre került GDC-n, ahol néhány kiválasztott első kézből élheti majd át az alábbi videón is látható jeleneteket. Természetesen néhány technikai információ is a tudomásunkra jutott, így kiderült, hogy a programozók a tökéletes atmoszféra elérése érdekében elutaztak Hong Kong városába, hogy a megtapasztaláson túl 27.000 fotó felhasználásával készítsék el nekünk az óriási város négy realisztikus kerületét.

Az erősen sandbox-orientált alkotásban így a valaha látott legrealisztikusabb Hong Kong tárul majd a szemünk elé, amelyet valóságosabbá tesz még a nappalok és az éjszakák váltakozásának feldolgozása is. A játékban fontos szerepet kap majd a harc, azon belül is a puszta erőt demonstráló összecsapások, de a fegyveres ütközetek sem lesznek ritkák. Főhősünk egy alvilágba beépülő detektív, Wei Shen lesz, aki felveszi a harcot a Triad bandái ellen, ám a kezdetek kezdetén talán még fogalma sincs arról, hogy a kínai alvilággal nem érdemes ujjat húznia.

Mivel az új True Crime játék is erősen sztoriközpontú lesz, fontos szerepet kapnak benne az NPC-k is, sőt, Jeff O'Connell producer szerint ez az egyik oka annak, hogy az őszre datált megjelenést követően nem fogják DLC csomagokkal bővíteni a játékot, mert tulajdonképpen nem lesz mit. A PC-re, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra készülő új True Crime-ról most ennyit sikerült megtudnunk, viszont a pont még csak most kerül fel a magányos betűre, lévén itt az első gameplay videó, ki ne hagyjátok!

#tv#
3 hozzászólás

Davis

15 éve, 1 hónapja és 24 napja

ottvan a videóröhögő smiley
háth nekem semmi bajom nincs az elöző 2 részelmosolygó smiley

válasz erre

popapa

15 éve, 4 hónapja

Ugyan a második rész nem tettszett, az első egészen tűrhető volt. Ahogy elnézem, az új rész gördülékenyebb, jobb a mozgás! Na igen reméljük,h az irányítás is átesett egy kis vérfrissítésen!? Meglessem, azért kíváncsi vagyok rá!

válasz erre

Shade

15 éve, 4 hónapja

Érdekes lesz ez kicsit. Kicsit mártix wheelmanel. Feltételezem az irányítás itt is egy rakás fos lesz.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja