Tropico 5: megvan a premier napja

2014. április 03.
2.7481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Kalypso Media a minap bejelentette a Tropico 5 napra pontos megjelenési dátumát, Windows PC-kre ezek szerint bő másfél hónap múlva érkezik a játék, a többi verziókra azonban még egy jó ideig várnunk kell.

Május 23-án láthat napvilágot a Tropico 5 PC-s verziója, a Mac, a Linux, az Xbox 360, valamint a PlayStation 4 átiratokra azonban még legalább 2014 őszéig várnunk kell. Habár a Troipco 5 az előző részek által kitaposott ösvényen halad, a rajongók természetesen számos újdonsággal is találkozhatnak a folytatásban.

A Tropico 5 - az előzetes ígéretek szerint - egy teljesen új fejezetet nyit a sorozat történetében, a látványos grafikai fejlődésen felül ugyanis tucatnyi nagyszerű játékmenetbeli újításra is számíthatunk. Az új részben fontos szerepet kapnak a dinasztiák is, így hatalmunk maximalizálása érdekében saját embereinket ültethetjük vezető pozíciókba. A továbbfejlesztett kereskedelem, kutatás és felfedezés mellett a készítők kooperatív és kompetitív többjátékos móddal is kedveskednek a sorozat rajongóinak.
Tropico 5 napra pontos megjelenési dátumát, Windows PC-kre ezek szerint bő másfél hónap múlva érkezik a játék, a többi verziókra azonban még egy jó ideig várnunk kell.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ritka az olyan játék, ami PC-re előbb jön és ennyivel. Tisztelet nekik.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 10 hónapja és 7 napja

A harmadik is itt van a gépen, de a második óta egyik résszel se játszottam, pedig szeretem azért a szériát, csak lusta vagyok röhögő smiley

válasz erre
Tropico 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja