Tropico 3: Launch trailer

2009. október 29.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a mai nap a launch trailerek napja, pontosabban a megkésett ilyen mozgóképeké, hiszen a kis hazánkban már magyar felirattal kapható Tropico 3-hoz is elkészült egy ilyen látnivaló, hogy összefoglalja nekünk - méghozzá kronológiai vonalon -, hogy mit is láthatunk, mivel is találkozhatunk a játék betöltése után.

A pazar látványvilág mellett ugyanis az igazi diktatúra fog megelevenedni előttünk, és nagy szerencsénkre mi leszünk a diktátorok, így igazán kiváltságos helyzetben élhetjük majd mindennapjainkat.

Ha a tengert zöldnek akarjuk látni, akkor az úgy is lesz, ha atomot akarunk robbantani, akkor nem lesz ki szembeszálljon velünk, a lényeg, hogy úgy menedzseljük kis városunkat, és úgy építkezzünk benne ide vagy oda, hogy lakói szeressenek és tiszteljenek minket. Az erős politikai töltettel, gazdasági menedzseléssel és természetesen városépítéssel megálmodott harmadik Tropico - amely a Kalypso Medianak köszönhetően látogatott el ismét hozzánk -, mint fentebb említve volt, már kapható dobozos verzióban, méghozzá kis hazánkban is, magyar nyelven.

Ha szeretnél közelebbi barátságba kerülni a játékkal, akkor mindenképpen tekintsd meg az alábbi videót, hátha most fog elkapni a hangulata, ha pedig megtetszett, keresd fel a kipróbálható verzióját, ami ha szintén megtetszik, indulhatsz is az első játékboltba a teljes verzióért.

#tv#
1 hozzászólás

marco

15 éve, 8 hónapja és 18 napja

Sim City fíling kicsit komolyabb kiadásban. Bejön, tetszik, csak időm nincs ilyen játékkal játszani. De nézni nagyon jó.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja