Trónok harca mod érkezik a Kingdom Come: Deliverance-ba

2018. február 22.
2.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A ModDB jelentése szerint hamarosan egy elképesztően népszerű modifikációval gyarapodhat a Kingdom Come: Deliverance, az eredetileg az Attila: Total War-hoz elkészített Seven Kingdoms modot ugyanis átültetnék a Warhorse Studios szerepjátékába.
 

A Trónok harca rajongói kiegészítő kizárólag a PC-s változathoz érkezne, és a népszerű univerzum összes ismert családját felvonultatná, sőt az alkotók célja az, hogy egy nyitott világú köntösbe bújtatva, átfogó sztori kampánnyal tegyék lehetővé a rajongók számára, hogy megismerhessék az öt király háborúját.

Mindez egyelőre persze csak tervezet, hiszen a Kingdom Come: Deliverance SDK-ja még nem jelent meg, de a fejlesztők szerint az eddig megalkotott dolgokat könnyedén át tudják majd tenni a játékba, azonban emlékeztettek mindenkit, hogy ez rengeteg időbe telik majd.

A Seven Kingdoms mod ugyanis egy komplett játékhoz elég tartalmat garantál, amihez szinkronszínészekre és animátorokra is szükségük lesz, vagyis a fejlesztési fázis nagyon hosszúnak ígérkezik számukra. Ezt leszámítva azonban izgatottan várjuk az eredményt!
2 hozzászólás

Gólem

2 éve, 25 napja

Az aztán igen!

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 25 napja

Hát ez elég furcsa.

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
15.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt