Trine 2: E3 2010 debüt trailer

2010. június 18.
2.5551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Frozenbyte brigádja már a múlt héten lelőtte a poént, miszerint az E3 alatt bemutatják legújabb alkotásukat, amelyet kicsit egoista módon rögtön a jövő esztendő egyik legjobb címének neveztek.

Néztünk is magunk elé nagy boci szemekkel, honnan van ezeknek ekkora önbizalmuk, és el is érkezett az igazság pillanata, lévén a srácok bemutatták a Trine folytatását, és napvilágra hozták róla az első mozgóképet, amely alapján már megállapítható (lenne), hogy miért is lesz 2011 egyik legjobbja a program.

Sajnos bármennyire is szeretnénk válaszokkal szolgálni nektek, nem tudunk. Maga a Trine önmagában nagyon jó volt, de korántsem tartozott a legjobbak közé sem a megjelenésekor, sem most. Az illetékesek erre a Trine 2-ben ránézésre tulajdonképpen semmit nem fognak újítani - ami önmagában nem baj -, kivéve azt, hogy 500 százalékkal több szivárvány lesz a játékban, illetve online valamint offline kooperatív móka is helyet kap benne. Hogy mindettől miért is lesz 2011 egyik legjobbja, fogalmunk sincs, de, hogy a maga súlycsoportjában nagy király lesz, abban nem kételkedünk. Álljon itt bizonyítékként a róla készült első mozgókép:

#tv#
2 hozzászólás

Shadow

15 éve, 14 napja

na kiváncsi vagyok miért bizták el magukat ennyire röhögő smiley a háttér nekem nagyon tetszik hogy igy külön mozognak ott a dolgok röhögő smiley

válasz erre

MMartina

15 éve, 14 napja

Huh, tényleg színes. Olyan mint egy tipikus varázslatos világ.
Nekem nagyon tetszik, szép.

válasz erre
Trine 2
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja