Trials HD: Mi vagyunk a kalózok!

2009. november 07.
3.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A kalózok gonosz emberek, hajókat rabolnak ki, szüzekért kérnek váltságdíjat, és drágán készült szoftvereket pakolnak fel a netre, hogy ezzel is megkeserítsék a dolgozó emberek életét.

Mit is lehet tenni ezek ellen a csúnya, félszemű-féllábú rablók ellen? A saját fegyverükkel kell ellenük harcba szállni. A Trials HD egyik fejlesztője, RedLynx is így gondolhatta, amikor a játék hivatalos megjelenési napján saját kezűleg töltötte fel a játékot a legnépszerűbb torrent oldalakra. Egy rossz verziót, természetesen.

A kalóz oldalakról letölthető verzióból ugyanis hiányzik a játék egyik kulcsfontosságú része, nevezetesen a ranglista. Így az ingyenesen letölthető verzió afféle demo, anélkül, hogy demo lenne. Aki játszott a Trials HD-vel, az tudja, hogy mennyire szerves része a játéknak a leaderboards funkció, hiszen a játékosok gyakran órákat töltenek el egy-egy rövid pályán, pusztán azért, hogy az első tíz helyezet között láthassák a nevüket. Hogy ez a hadművelet számított-e valamit az eladások terén, azt egyelőre nem tudni, a játék eredeti verzióját mindenesetre már így is több mint 150 000-en töltötték le.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Az de cseles volt a kiadótól, mekkora szívás röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja