Trials HD: Gameplay trailer trió

2009. augusztus 07.
2.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Augusztus tizenkettedikén megjelenik az idei Summer Of Arcade promóció utolsó előtti alkotása, a Trials HD, amelyben a címből kifolyólag a motoros triálé lesz a főszerep, komoly fizikai modell beiktatásával.

A produkció fejlesztője, a Redlynx három vadonatúj, in-game trailer-t is leközölt az érkező Xbox Live exkluzív produkcióról, amelyben megleshetjük a játék egyik fontos elemét, a pályakreátort, valamint magát a versenyeket is. A bemotorozható szintekből ötvennél is többet találhatunk a letöltött alkotásban, persze ezekhez számtalan újat kreálhatunk.

Két játékmód, a Race és a Skill képviselteti magát, és ami még nagyon komoly pozitívum, hogy a user-ek által fabrikált versenypályák megoszthatók lesznek a többi felhasználóval is. A Trials HD 1200 Microsoft pontot kóstál, ennyiért válik letölthetővé megjelenése napjától, vagyis augusztus tizenkettedikétől, majd végül a legnagyobb durranás, a Shadow Complex zárja az idei sort. A lenti videók megtekintése után garantáltan sokan fogtok kedvet kapni egy kis ügyességi motorzáshoz, mert igényes, jól kinéző, rendesen összerakott anyag látszatát kelti. Reméljük, hogy csalódnunk ebben sem kell majd. Nyeregbe.

#tv#
#tv2#
#tv3#
3 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez a netes flash játékokra emlékeztet csak szebb grafikával. Ezt ingyenesen letölthetővé teszik? Mert ahogy kinéz nem valami komoly játék.

válasz erre

skyman

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Hát pedig nagy kár volt hozzászolni én se irogatok olyan dolgokhoz amihez halvány lila gözöm sincs.ismered azt a mondást h a hülye azzal dicsekszik amilye nincsen a okos azt is letagadja amilye van?!

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

ehhez nem tok semmit hozzásuolni me életembe nem is láttam meg nem is játszottam ezzel a gammelmeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja