Trials HD: December elején érkezik a Thrills Pack

2010. november 16.
2.4251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fable III-hoz hasonlóan hamarosan a Trials HD is egy komolyabb DLC csomaggal fog gazdagodni, a RedLynx fejlesztőcsapatának hivatalos bejelentése értelmében ráadásul belátható időn belül, egészen pontosan december első napján.

Ekkor kerül tehát fel az Xbox Live kínálatába a motoros őrület újabb bővítménye, ami a Thrills Pack nevet kapta a keresztségben, és árcédulájára nem kevesebb, mint 400 MS pont lesz írva, amiért nagyon komoly tartalomban is részesülnek majd a vásárlók.

A 400 MS pont kicsengetését követően ugyanis nem kevesebb, mint negyven vadonatúj pályával gazdagíthatjuk a Trials HD amúgy sem szegényes felhozatalát. Az új száguldásra és mutatványozásra alkalmas területekről érdemes tudni, hogy a 40 közül 10-et fanatikusok - illetőleg a community - készítettek, és olyan jók lettek, hogy az illetékesek úgy döntöttek, szélesebb körben is elterjesztik őket. Ha mindez nem volna elég, a DLC-ben hat új játékmód is helyet kap - ezek pontos ismertetése kimaradt a bejelentésből -, valamint három új achievement is a felhozatalt erősíti majd. December 1-jén tehát irány az Xbox Live, akkor érkezik a Trials HD legújabb DLC csomagja.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ez legalább megéri a 400 pontot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja