Trevor Williams is kiszáll a Codemasters hajójából

2009. október 05.
1.6851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még egy hét sem telt el Gavin Raeburn kilépésének bejelentése óta, de a Codemasters máris egy újabb fontos embernek int búcsút, név szerint Trevor Williams-nek.

Trevor, Kódmesterék birmingham-i stúdiójának élén állt az elmúlt egy esztendőben, miután a részben általa alapított Swordfish csapatot szőröstül-bőröstül benyelte a Codemasters játékbirodalom, majd átnevezte azt Codemasters Birmingham-nek. Ez a brancs követte el többek között a PlayStation 2-es Cold Winter-t és a 50 Cent: Blood On The Sand-et is.

A Codemasters a Swordfish gárdát az Activision-től vásárolta meg tavaly novemberben, így érkezett Trevor a Kódmesterék zászlaja alá szolgálatot teljesíteni. Trevor Williams újabb célkitűzésekkel a batyujában indul útnak, friss célokat üldöz a játékipar egyre nagyobb terepasztalán. A Codemasters alelnöke, Gavin Cheshire kívánt Trevor-nak sok sikert a jövőben, és verbálisan kifejezte megelégedését az elmúlt időszakot illetően. Örültek, hogy a fedélzeten tudták Trevor-t, aki most új utakra lép, új célokat tűz ki maga elé. Sok sikert a továbbiakban is.


Trevor Williams is kiszáll a Codemasters hajójából - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja