Trent Reznor VR demót próbált

2014. augusztus 18.
1.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Mielőtt Trent Reznor át vette volna az uralmat múlt este a dallasi színpadon egy Nine Inch Nails koncert erejéig, az elismert zenész kézbe kapott egy Oculus Rift, virtuális valóság technológiájú demót.

Az Oculus VR műszaki igazgatója, John Carmack írta ki Twitter bejegyzésében:

Adtunk Trent Reznor-nak egy demót néhány új VR fejlesztésből mielőtt a NIN fellépett volna ma este. Teljesen odáig volt tőle.

Carmack csicsergését elárasztották a rajongóktól érkező pozitív válaszok; ráadásul valamennyi NIN rajongó azon kezdett töprengeni, hogy vajon sikerül-e egy napon nekik is látni egy VR (virtuális valóság) bemutatót. Carmack nem mondott többet arról, mit mutatott Reznor-nak, és Reznor nem tweet-elt vagy tett nyilvános reakciót a kipróbált demóról.

Reznor-nak és Carmack-nek közös múltjuk van, ugyanis Reznor szerezte a Quake zenéjét, valamint a páros több közös képen is megjelent már együtt. Reznor írta a 2012-es Call of Duty: Black Ops II főcímdalát, amit a Treyarch fejlesztett.

Reznor és szerzőtársa Atticus Ross nyerte az Oscar díjat a 2010-es Facebook eredettörténetet elmesélő Közösségi Háló című film zenéjéért.

Az Oculus Rift fejlesztés alatt álló termék, és a fogyasztói verzió még nem érhető el nyilvánosan. Az óriás közösségi oldal, a Facebook megvásárolta az Oculus VR-t márciusban, 2 billió dollárért.
2 hozzászólás

NomarCube

10 éve, 6 hónapja és 4 napja

Bocsi a kukacoskodásért, de billion = milliárd. A billió ami a cikkben van ennek ezerszerese.

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 4 napja

Szerintem soha nem is fog a vr igazán elterjedni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja