TrekStor vezeték nélküli hangfalszett

2008. szeptember 01.
3.5051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a vezeték nélküli őrület lassan minden komolyabb külső hardware-t elér.

A Trekstor most egy új hangfalszettel szeretné erősíteni ezt a tábort, amely a tervek szerint valamikor októberben debütálna olyan 10-12 ezer forintos árkategóriában, ami valljuk be nem sok. A normál vezetékes hangszórók is ilyen árkategóriában mozognak. Legalábbis amik már tényleg jó hangminőséget biztosítanak. Csak hát ugye azokat nem minden esetben mozgathatjuk kedvünk szerint. Azonban a TrekStor új termékét akár a szoba túlsó végébe is tehetjük, vagy a mélynyomót bevághatjuk a szekrénybe, hiszen akár 25 méteres távolságból is felismeri a hangfalakat a hozzá adott kis USB-dugasz segítségével.

A hangfalak mi mással, mint elemmel működtethetőek nem kevesebb, mint 2,4 GHz-en. Bár feltúrtam az egész világhálót, egyetlen apró információt nem találtam a kis hangszórók teljesítményéről, így ez sajnos fekete folt marad egyenlőre. Az alapcsomagban elviekben 2 darab hangszóró kap majd helyet, de csatlakoztatható hozzá még további 18, ha igazi koncertélményt akarunk, bár a 20 hangszóró már enyhe túlzás szerintem. Aki szereti szabadon mozgatni a hangfalait, annak tökéletes választás lesz az árából ítélve. Én maradok a jól beváltnál, ott nem kell cserélgetni az elemet.:)
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Az elemcseréért oda teszem, ahová csak akarom... Nincs kábelrengeteg, nem rágja szét a macska a kábelt, nem kell falba szerelt vezetősín, szőnyeg alatti kábel elhúzkodások és eltüntetések. Inkább cserélgetem az elemeket röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja