Trapped Dead: Gameplay trailer

2010. december 23.
3.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Headup Games kiadó hivatalosan is közzétett a felhasználók számára egy új videót a Trapped Dead című matériáról, amely segítségével a játékmenetbe nyerhetünk betekintést.

A felvétel igen hangulatosra sikeredett, a zenei aláfestést a svéd death metál banda, a Sonic Dyndicate biztosította. A túlélő horrorjáték nemrég megnyerte a német játékfejlesztők díját, mégpedig a legjobb akciójáték 2010 kategóriában, tehát valószínűleg komoly hentelős kalandoknak nézhetünk elébe, ha ezzel az alkotással ütjük el időnket a mostanság nagy divatnak örvendő zombis produktumok közül.

A programban nemcsak a fegyvereké és az öldöklésé a főszerep, hanem a taktikára is nagy hangsúlyt helyeztek a készítők. Az alkotás fő helyszíne egy Hedge Hill nevű amerikai kisváros, amelyben egy gyorsan terjedő járvány ütötte fel a fejét. A vírus harapás útján terjed és a megfertőzött emberek friss húsra éhes zombikká válnak. A településen már szinte minden lakos oszló hullává alakult át, viszont még maradt néhány túlélő, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne változzanak át agyatlan élőhalottakká. Két egyetemista srác is belecsöppen a véres eseményekbe, akik eredetileg piknikezni indultak, de megálltak tankolni egy közeli benzinkúton, ahol a kedves személyzet helyett pokoli teremtmények vártak rájuk. A fiúk autója felrobban, így gyalog próbálnak elmenekülni a helyszínről, útjuk során szembe kell szállniuk a sötét lényekkel, az egyetlen céljuk a túlélés.

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nem néz ki jól,nem tetszik,nem kell!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja