Transformers: War for Cybertron: Multiplayer trailer

2010. április 09.
3.5631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailer látott napvilágot a Transformers: War for Cybertron-ról, amely az Alakváltók eddigi legjobb adaptálásának ígérkezik a jövőben, lévén a filmek alapján készült ilyen tematikájú alkotások rendre hagytak maguk után kívánnivalót.

Most azonban megtörhet a jég, az eddig látottak és hallottak alapján ugyanis a Cybertronon folyó háború minden korábbi kivetülést lesöpör a pályáról, azonban nem csak a megvalósítása, és a hozzá kapcsolódó erős sztori viszi el a hátán a projektet, hanem bizony a többjátékos mód megléte is.

A tegnapi napon éppen erről kaptunk egy kis megerősítő videót, a legnagyobb videómegosztó portálon ugyanis feltűnt egy mozgókép, amelyet betöltve a multiplayerről nézhetünk meg néhány pazar felvételt. A látnivaló kiválóan prezentálja számunkra, hogy mennyire adrenalindús és akció orientált lesz a War for Cybertron ezen módja, ám a kisfilmnek van egy további érdekessége is, méghozzá az utolsó képkockákon megjelenő dátum, amely bizony nem más, mint a késztermék boltokba kerülési ideje. 2010. június 22, ez az időpont olvasható le a trailer lepergése előtt közvetlenül, így a mai nap dupla öröm, hiszen nem csak a matéria érkezésének biztosítását, de egy izgalmas videót is megtekinthetünk róla.

#tv#
Transformers: War for Cybertron-ról, amely az Alakváltók eddigi legjobb adaptálásának ígérkezik a jövőben, lévén a filmek alapján készült ilyen tematikájú alkotások rendre hagytak maguk után kívánnivalót.'>
nincs még hozzászólás

Transformers: War for Cybertron
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja