Transformers: Revenge of the Fallen: Harc a tengereken

2009. június 16.
4.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Belátható időn belül, még a hónap végén érkezni fog a legújabb Transformers film játékadaptációja, amelytől túl sokat ugyan nem várnak a játékosok, de ahhoz kétség sem férhet, hogy az X-Men Origins: Wolverine után már sokkal nagyobb elvárásokat támasztunk egy-egy ilyen filmadaptáció elé.

Az első képek és videók azt mutatták, hogy kinézetét tekintve rendben lesz a Transformers: Revenge of the Fallen, ámbár a szingli játék menetéről még nem kaptunk semmilyen kézzelfogható látnivalót, bizonyítékot.

A mai napon viszont egy igazi akció dús gameplay videó futott be a produktumról, ahol már futás közben élvezhetjük az átalakulás nagymestereinek (vagy nagy-robotjainak) kalandjait, igaz, csak néhány másodpercen keresztül. Sajnos sok érdekesség nincs a videón, egy tenger kellős közepén, néhány anyahajót borít lángokba főhősünk, amely szó se róla, látványos, de a lélegzetünk azért nem akadt el tőle. Mindenesetre a filmet megtekintők majd biztosan nagy örömüket lelik benne, hiszen egy Transformers fanatikusnak ez maga lehet a Kánaán. A játék két héten belül érkezik, a létező összes platformra, ha kíváncsi vagy rá mozgás közben, akkor pillants bele a most következő videóba.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja