Transformers: Revenge of the Fallen: A hétvége második launch trailere

2009. június 21.
3.3901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelenthessük: a nyári mozis időszak egyik legfelkapottabb címe a Transformers folytatása, a Revenge of the Fallen lesz.

A film pontosan azokból az elemekből ígér többet, nagyobbat, szebbet, amelyek az elődöt is sikeressé tették. De mi a helyzet a minden létező masinára elkészülő videójátékos kivetüléssel? Az Activision nem szeretné elkövetni ugyanazokat a hibákat, amelyek a bántóan középszerű, 2007-es első epizódot jellemezték. Ennek érdekében nem kevesebb, mint 5 darab fejlesztőcsapatot rendelt a munkapadokhoz, gyakorlatilag minden egyes platformra külön gárda végzi a munkálatokat.

Vajon meglátszik majd ez az egyes verziók minőségén? A végleges válaszra már nem kell sokat várnunk, ugyanis két nap múlva, június 23-án megérkezik az észak-amerikai üzletek polcaira a produktum, majd pár napon belül világszerte kapható lesz, hazánkba az előrejelzések szerint 26-án vándorol be. Ennek örömére az Activision elérhetővé tette az ilyenkor megszokott launch trailert, amely több mint másfél percben próbálja meg felkelteni a játékosok figyelmét a szoftver iránt.

Nagy újdonságokra nem számíthat az, aki ad egy esélyt a lenti képsoroknak, ugyanis pont azt kapja, amire a cím alapján számítani lehet. Hatalmas robotokat, akik lőnek, küzdenek, és szétrobbantanak mindent maguk körül, némelyikük már szerepelt az első részben is, másokat csak a nálunk szerdán debütáló mozifilm megtekintése után tudunk ismerősként üdvözölni. Kíváncsian várjuk, hogy a Transformers: Revenge of the Fallen képes lesz-e néhány kellemes órát szerezni a szórakozni vágyóknak, vagy reménytelenül eltűnik a süllyesztőben. Pár napon belül minden kiderül.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja