Traktorozhatunk és kamionozhatunk is egyet a Far Cry 5 gamescom-os demójában

2017. augusztus 22.
3.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft úgy döntött, hogy nem készít újabb demót a Far Cry 5-höz a kölni gamescom 2017 alkalmából, tökéletesen jó lesz az európai rajongóknak az, amit korábban már Amerikában láthattak, és hogy ez mennyire igaz, arról most mi is meggyőződhetünk.

A franciák ugyanis bemutatták, hogy bár a demó ugyanaz, ellenben több mint 8 és fél percen keresztül olyan lehetőségek, tájak és egy egészen más nézőpont vár ránk, ami merőben eltér mindattól, amit korábban szemügyre vehetünk, így lehetséges az, hogy a felvétel elejétől a végéig korábban szinte még soha nem prezentált pillanatokat tartalmaz.

Van itt tehát traktorozás, kamionozás, horgászás, lövöldözés, kutyás támadások és megannyi más egyéb izgalom, ami miatt érdemes lehet rászánnod néhány percet az alábbi felvételre. Megjelenés február 27-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Far Cry 5-höz a kölni gamescom 2017 alkalmából, tökéletesen jó lesz az európai rajongóknak az, amit korábban már Amerikában láthattak, és hogy ez mennyire igaz, arról most mi is meggyőződhetünk.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez nagyon jó lesz, óriási szabadságot ad a játék.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hehe poén. mosolygó smiley

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja