Trailert kapott a PlayStation Vita-exkluzív Tearaway is

2013. augusztus 21.
1.7441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss mozgóképpel gyarapodott a gamescom 2013 alkalmából a Media Molecule műhelyében formálódó és a PlayStation Vita egyik legeredetibb exkluzív címeként számon tartott Tearaway is.

A papírvilágot és annak sajátosságait képernyőinkre varázsoló alkotás legújabb mozgóképe nem titkoltan csak egy újabb kedvcsináló lett, egy olyan kisfilm, ami bármikor meghozza az új rajongók kedvét a vásárláshoz.

A Tearaway egyébiránt a jelenlegi tervek szerint november 22 magasságában kerülhet majd fel a boltok polcaira, amennyiben pedig szeretnétek bővebb részleteket is megtudni róla, alant máris megtekinthetitek a gamescom 2013-ra szánt legfrissebb mozgóképet.

#tv#
Tearaway is.'>
5 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ehhez én már öreg vagyok röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Egyet értek ez egyenlö a nullával...

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

ez egy fos mint maga a konzol.....
a legnagyobb bejelentes egy eves borzalmasland 2 amit mar minden platformon lattunk. nagyon egyedi egy rakas fos a vita kinalat meg maga a gép is. mié rt nem lopnak ötletet a 3ds-töl??? bezzeg az ****nyal. jobbnál jobb jatekok vannak ra..... ezert adtam ki en idiota 60k-t nemreg. az arcsökkentesröl annyit hogy marad az ar 55k ugyanis 200 euro kb annyi söt meg több lesz mint most.... rakas **** az egesz.

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

juuuuj ez KEEEEEL rettenetesen jó és tetszik a hangulata meg minden röhögő smiley Nagyon jó kis játékot dobtak össze, na még sok ilyet

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ez valami borzalom szerintem, nem egydi.

válasz erre
Tearaway
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2013
legutóbbi hozzászólások