Trailert és megjelenési dátumot kapott a Bayonetta 2

2014. szeptember 05.
2.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyszabású, direkt a Bayonetta 2-re kiélezett Nintendo Direct került megrendezésre az éjszakai órákban, aminek köszönhetően egy friss trailert és megjelenési dátumot is kapott a játék.

Így már jegyezhetjük is fel a kis naptárba, hogy a Wii U-exkluzív Bayonetta 2 európai premierjére október 24-én kerülhet majd sor, és a legfrissebb hírek szerint az alapkiadás mellett egy First Print Edition kiadás is érkezik hozzá, benne az első és a második epizóddal, valamint egy művészeti könyvvel.

A Bayonetta 2-ben ezen felül játszható lesz Rodin, kosztümként pedig feltűnik Fox McCloud ruhája a Star Fox-ból, de az első részben olyan legendás öltözetek is helyet kapnak majd, amelyeket Linkről, Peach hercegnőről, Daisy-ről és Samus-ról rángattak le a készítők.

Ha kíváncsi vagy a Bayonetta 2-ről bemutatott legfrissebb trailerre, esetleg a teljes Nintendo Direct-re, alant mindent megtalálsz.

#tv#

Bayonetta 2-re kiélezett Nintendo Direct került megrendezésre az éjszakai órákban, aminek köszönhetően egy friss trailert és megjelenési dátumot is kapott a játék.'>
3 hozzászólás

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 14 napja

Kár, hogy csak Wii U exklúzív cím, pedig tennék vele egy próbát:/

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ha jönne más platformra is akkor beruháznék rá! röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 5 hónapja és 14 napja

jo lesz ... mosolygó smiley

válasz erre
Bayonetta 2
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja