Trailert kapott a Thimbleweed Park, a legendás Ron Gilbert legújabb kalandjátéka

2016. augusztus 19.
3.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egész szakmát lázban tartotta az utóbbi hónapokban Ron Gilbert, avagy a legendás Maniac Mansion és a The Secret of Monkey Island alkotója, miután bejelentette, hogy visszatér ahhoz, amihez a legjobban ért: a point and click kalandokhoz.
Advertisement

Ennek eredményeként megismerhettük tőle a Thimbleweed Park címre keresztelt videojátékot, amely már akkor úgy tűnt, mintha egyenesen a kilencvenes évekből szakadt volna ránk némi modern hatás társaságában, de a játékhoz Ron nemrégiben egy újabb kedvcsinálót hozott nyilvánosságra, amitől kis híján eldobtuk az agyunkat.

Az alábbi, közel kétperces kedvcsinálóban ugyanis kendőzetlen gameplay pillanatokat tekinthetünk meg a Thimbleweed Park-ról, ami olyan érzéseket kelt bennünk, mintha visszamentünk volna az időben, és néhány pillanatra újra azok a kis taknyosok lennénk, akik akkoriban itták a LucasArts kalandok minden egyes szavát.

A Thimbleweed Park megjelenésére ráadásul már nem is kell sokáig várnunk, a hírek szerint ugyanis 2017 januárjában érkezik, méghozzá PC-re, Xbox One-ra, Mac-re, Linux-ra és mobilokra is.


2 hozzászólás

Ravor

8 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ezzel megvárom majd az első teszteket röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 24 napja

Tényleg leőhozza a régi szép emlékeket. Remélem azért nem lesz egyszerű, mint egy faék és gondolkodni kell néha, hogy mi a teendő. Másképp elveszik a varázsa.

válasz erre
Thimbleweed Park
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja