Trailert kapott a The Division nyílt bétája

2016. február 18.
3.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak egyet kell aludni ahhoz, hogy elinduljon a The Division mindenki számára elérhető nyílt bétája, ami február 16-a óta már előtölthető, sőt ha Xbox One-osok vagyunk, akkor ezen a téren is kiváltságot élvezhetünk majd.

A Ubisoft ugyanis ezen a platformon egy nappal előbb, már ma elérhetővé teszi a bétát, ami - szintén friss hír következik - a jövőbeni DLC csomagok kapcsán is igaz lesz, azok ugyanis minden esetben 30 nappal előbb érkezhetnek majd meg Xbox One-ra, mint PS4-re vagy PC-re.

A nyílt béta esetében azonban még csak egyetlen napos különbségről van szó, így február 19-től már garantáltan mindenki belecsaphat a The Division bétájába, méghozzá egészen február 21-ig.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

RyutheStaR

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Rég vártam már ennyire nagyon, hogy végre elszabadulhassak melóból...(igen a béta miatt iparkodnék ennyire szívesen hazafelé)
Csak egyedül azt nem értem, hogy miért is nem jelentkeztem anno a zárt bétára, ez még magam előtt is rejtély. No de sebaj, majd most hétvégén pótolom az élménylemaradást.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ehhez is lesz pár DLC

válasz erre

5t3v3nk3

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Öhm.. ez az exkluzív open béta mission, vagy legalábbis a helyszíne, a víztisztító telep vagy mi már a zárt bétába is volt. Én legalábbis zúztam ott, elég beteg volt.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Tetszetős, de a pár nappal korábbi sokkal jobb volt.
Mondjuk ez csak egy Béta trailer.

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljaEspio profiljaLaci721 profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profilja