Trailert kapott a Shadow of The Tomb Raider kooperatív módja

2018. november 12.
5.1481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak egyet kell aludni ahhoz, hogy egészen újszerű élmények részeseivé válhassunk a Shadow of the Tomb Raider-ben, lévén bár nem a legkorrektebb húzás a készítők részéről, de egy fizetős DLC formájában nemsokára elérhető lesz a játékban a kooperatív mód.

Az új kihívásokkal kecsegtető újítás The Forge név alatt várható, és hogy mégis milyen elképesztő élményekre és újdonságokra számíthatunk majd ebben a formában, azt nagyszerűen összefoglalja nekünk az alábbiakban megtekinthető mozgókép.

Ha minden a tervek szerint halad, a The Forge november 13-án, azaz még holnap csatlakozik a Shadow of the Tomb Raider felhozatalához, az alábbiakban prezentált élményekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

1 éve, 4 napja

Aha, de jó.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 napja

Ronalddo írta:
Ennek minek trailer? Semmi nem látszik benne a coopból.
Ez nem egy kooperatív módról szóló trailer, hanem egy DLC-s küldetés, amiben van coop is, de egyedül is lehet játszani. 00:32-nél mutat egyébként pár másodperc közös játékot.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 napja

Ennek minek trailer? Semmi nem látszik benne a coopból.

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaDav2377 profiljamarco profiljaXelosz profiljawazko profiljaTuhajohn profiljagery1113 profiljaRobi022 profilja