Trailert kapott a Life is Strange Limited Edition

2015. december 01.
2.1501
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy látványos trailerrel gazdagodott az utóbbi évek egyik legjobb történetét felvonultató kalandjátéka, mintegy emlékeztetve minket arra, hogy nemsokára dobozos formában is megkaparinthatjuk majd a végeredményt.

A Life is Strange Limited Edition ugyanis fizikai formában, lemezre égetve tartalmazza majd a játék öt epizódját, amelyeket valóban a korongról telepíthetünk majd, nem csak holmi kódot találunk a tartalmas dobozkában.

Ha valamiért még mindig kétségek lennének benned a Life is Strange kapcsán, és nem tudod, hogy kell-e neked ez a különlegesség vagy sem, ki ne hagyd az alábbi trailert, amely segít a döntésben - noha január 22-ig, avagy a megjelenésig még ráérsz megfelelően dönteni.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekem legfőképp az 5. epizód magyarítása kéne, de nagyon lassan készül sajna. Persze azért ezt a csomagot sem vetném meg

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem rossz nem rossz, de semmi újat nem hoz a játékba így felesleges.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez nem kérdés nekem KELL dobozosan is!
Esetleg beszerzem a PS4-es változattal hogy ott is meglegyen a játék.

válasz erre
Life is Strange
1.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljatotyak profilja adambalonyi profiljarDAVE profiljasmadi68 profiljaszattila profiljacsirkee profiljaManiac profiljaNeurotic profiljaWillThaWheel profilja adambalonyi profilja