Trailert kapott a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series harmadik epizódja

2017. augusztus 19.
5.4581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jövő héten érkezik a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series című kalandjáték harmadik epizódja, aminek alkalmából a Telltale Games most bemutatott hozzá egy kapcsolódó kedvcsinálót, hogy tudjuk mire számítsunk.

A More Than a Feeling címmel érkező folytatás várhatóan augusztus 22-től lesz elérhető a jól megszokott platformokon, ezáltal PC-n, PS4-en, Xbox One-on és mobileszközökön is, középpontjában a Marvel hőseit felvonultató űrkaland folytatásával.

A harmadik részben egyébiránt megtudjuk, hogy mi történt azt követően, hogy hőseink felkutatták az Eternity Forge eredetét, amely egy rejtélyes templomba, egy különleges lényhez irányította őket, aki szerintük az ereklye igazi erejének kulcsát jelenti...

Nézd nagyban ezt a videót!



Guardians of the Galaxy: The Telltale Series című kalandjáték harmadik epizódja, aminek alkalmából a Telltale Games most bemutatott hozzá egy kapcsolódó kedvcsinálót, hogy tudjuk mire számítsunk.'>
3 hozzászólás

muki

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ez de ****.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Na pont erről írtam az előbb a másik hírben. Tök jó játékokat csinálnának de ez a szétdarabolás a világ legnagyobb baromsága.

válasz erre

Gólem

7 éve, 2 hónapja és 5 napja

Ugyanolyan idegesítően gagyi mint a többi. Utálom a TTG játékokat.

válasz erre
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja