Trailert kapott a Call of Duty: Black Ops és a Call of Duty: Warzone eventje, amiben Rambo és John McClane szerepel

2021. május 18.
23.9031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt a korábbi híresztelésekkel már megszellőztették, most konkretizálták is a 80-as évekre koncentráló tematikus eventet a Call of Duty-játékokhoz kapcsolódóan, mely során John Rambo és John McClane is felbukkan.
 

A Call of Duty: Black Ops - Cold War, a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty Mobile is helyet ad ennek a kis eseménynek, és most kaptunk is egy trailert a komplett kezdeményezéshez. Helyszínként fel fog tűnni a Die Hardból ismeretes Nakatomi Plaza, valamint Rambot és McClane-t is láthatjuk akcióban a videóban.

Induláskor John McClane lesz a Die Hard csomagban a Store-ban május 19. és június 18. között. Ez magában foglal három legendás fegyver tervrajzot és egy taktikai puska, két SMG-t és egy rohampuskát, valamint egy legendás hívókártyát és egy embléma.

A második héten John Rambo egy csomagban érkezik az üzletbe, amely magában foglal két befejező mozdulatot, három legendás fegyverrajzot - egy rohampuskát, egy LMG-t és egy kés tervrajzot.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Moby Dick

7 hónapja, 4 napja

hát ez óriási.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 4 napja

Nekem bejön ez a húzás bakker.

válasz erre

Grifid

7 hónapja, 4 napja

Kéne még bele Chuck Norris is aki magányos farkasként kavicsokat dobál, amik taktikai atomtöltetként csapódnak be és letarolnak 200 métert.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 5 napja

Ez ***** gagyi!

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 5 napja

Még most sem értem, minek.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja