Trailert és dátumot kapott a beteg vízalatti horrorként megismert Narcosis

2017. március 20.
2.8911
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Honor Code munkatársai egy napra pontos megjelenési dátummal felvértezett trailert mutattak be a Narcosis címre keresztelt vízalatti horrorjátékról, amely alig egy héten belül meg is jelenhet majd.
 

A Narcosis az alábbi kedvcsináló alapján egy igazán nyomasztó, sötét és klausztrofóbiás hangulatú túlélő horror lesz, amelynek középpontjába egy ipari katasztrófa került, méghozzá a valóság, a horror és a szürrealizmus jótékony ötvözeteivel vegyítve a történetet, amelynek felgöngyölítése az atmoszféra mellett mindennél fontosabb lesz.

A Narcosis egyébiránt a készítők tervei szerint március 28-án jelenhet majd meg PC-re és Xbox One-ra 20 dolláros áron, hovatovább számítógépeken az Oculus Rift és a HTC Vive támogatás jóvoltából akár a virtuális valóságban is átélhetjük ezt az őrült kalandot.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Abszolút nem fogott meg. Ez nagyon gyenge...

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ez nem olyan ilyesztő. Mondjuk VR-ban lehet hogy más élmény azért...

válasz erre

totyak

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Alapvetően jó ötlet, mert az óceán mélye sötét és félelmetes, viszont a trailerben látottak meg elég klisések és nem is tűnt nagyon paráztatónak.

válasz erre
Narcosis
nincs ár
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljarDAVE profiljatotyak profiljamarco profiljaBvektor profiljaturatur profiljaWillThaWheel profiljaPaint profiljagery1113 profilja