Trailerrel gazdagodott a gamescom 2012 alkalmából a King's Bounty: Warriors of the North

2012. augusztus 16.
2.7371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a külföldi magazinok többsége friss bejelentésként hozta le, a helyzet az, hogy a 1C Company már tavaly ősszel bejelentette a King's Bounty-sorozat legújabb tagját, ami még mindig nem egy újabb teljes értékű epizód lesz, csupán egy mellékszál.

A bejelentés helyett azonban így is van minek örülnünk, hiszen a kölni esemény jóvoltából az illetékesek bemutattak egy vadonatúj mozgóképet az alkotásról, amely végre mozgásban is bemutatja a Warriors of the North címet kapott spin-off jellemzőit.

A King's Bounty - mint a legendás körökre osztott stratégia feltámasztása - első ízben 2008-ben jelent meg, majd az évek során legalább évente kapott egy új mellékszálat, a Warriors of the North segítségével pedig ezt a vonalat kívánják folytatni az illetékesek.

A játékban elsősorban a norvég mitológia kapja a főszerepet, méghozzá a jól ismert fantáziavilág környezetével párosulva, ahol várhatóan egy 60 órát felölelő kampány keretein belül veszhetünk el ismét a szokásosan jól felépített történetben. Ímhol egy trailer, ha egy kicsit többet akarsz megtudni a játékról:

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 14 napja

Látványos, bejön!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nem rossz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 14 napja

Jó zene, tetszetős graf. Jó lesz!mosolygó smiley

válasz erre
King's Bounty: Warriors of the North
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja