Traileren mutatkozik a Contrast

2013. november 04.
2.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Compulsion Games csapata nemrégiben egy friss mozgóképet mutatott be nagyszerűnek és a PlayStation 4 egyik kezdőcímének ígérkező Contrast című puzzle platformerről, amelynek keretein belül maguk a fejlesztők ismertetnek meg minket az alkotás sajátosságaival.

A PC-re és kurrens generációs konzolokra is érkező alkotás az alábbi trailer alapján az utóbbi évek egyik legígéretesebb és legsajátosabb platformerének tekinthető, amelyben egyszerre két főhős, Didi a fiatal lány, valamint kitalált barátja, Dawn történetét ismerhetjük meg.

A Contrast legfrissebb mozgóképének érdekessége, hogy nem csak korábban még soha és sehol nem látott képsorokat tekinthetünk meg az 1920-as éveket idéző alkotásról, hanem a fejlesztőknek köszönhetően még bővebb részleteket is megtudhatunk róla, így itt a legjobb alkalom, hogy ti is mindent kiderítsetek a november közepén érkező és egyben igencsak ígéretes alkotásról.

#tv#
Contrast című puzzle platformerről, amelynek keretein belül maguk a fejlesztők ismertetnek meg minket az alkotás sajátosságaival.'>
5 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

Korábban is volt már egy videó, szerintem nagyon jól néz ki a játék és elég ötletes is.

válasz erre

fantis6

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

valójában ígéretesnek látszik

válasz erre

wegh

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

Jóféle!

válasz erre

Alice

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

Iszonyatosan hangulatos game lesz ez, nekem legalább is nagyon az ízlés világom :3 zeneileg is menő. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a storyból.

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 10 napja

Már korábban is felfigyeltem a játékra, tényleg ígéretes.

válasz erre
Contrast
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja