Traileren mutatkoznak a WRC 6 legveszélyesebb pályái

2016. július 14.
3.5721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb trailerrel gazdagodott a WRC 6, avagy az év egyetlen, éppen ezért legjobban várt rallys játéka, amivel kapcsolatban most a világ legveszélyesebb versenypályáit mutatták meg a készítők.

A Kylotonn fejlesztésében készülődő WRC 6 ugyanis még mindig nem a puhányoknak készül, hanem az extrém autóversenyek kedvelőinek, akik 14 World Rally Championship esemény mellett most először a Rally China versenysorozatban is indulhatnak, méghozzá az összes hivatalos WRC csapat és versenyző oldalán.

A játék várhatóan idén októberben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, az alábbi mozgóképen látható látvány és élmények társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!



WRC 6, avagy az év egyetlen, éppen ezért legjobban várt rallys játéka, amivel kapcsolatban most a világ legveszélyesebb versenypályáit mutatták meg a készítők.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Engem már a DirtRally is frusztrált, nekem nem volt jó az irányítása, kanyarodni nem tudtam az autóval, seperc kockára törtem. Nem biztos, hogy azt a réteget kellene megcélozni, akik a szimulátort szeretik. Én jól akarok szórakozni, nem vért izzadni. Ha jól veszem ki a hírből, meg Gólem hsz-éből, akkor sajnos itt is erről van szó, nehéz irányítani.

válasz erre

VaPe

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

A fejlesztő miatt kicsit tartok tőle hogy nem lesz jó a színvonal, de bízzunk benne... mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 4 hónapja és 14 napja

Sosem volt könnyű játék. Épp ezért egy ideig rohadtul idegesítő, de ha az ember kitart akkor átvált szórakoztatóvá. mosolygó smiley

válasz erre
WRC 6
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja