Traileren feszít a Just Cause 3: Mech Land Assault DLC-je

2016. június 03.
3.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nappal már garantáltan mindenki beszerezheti magának a Just Cause 3 aktuális, Mech Land Assault című DLC csomagját abban az esetben, ha rendelkezik az Air, Land and Sea Expansion Pass-szal, aminek örömére a Square Enix egy friss trailert is bemutatott nekünk a kérdéses bővítményről.

Az alig egyperces mozgókép nagyszerűen prezentálja számunkra azt a sok-sok új kalandot, amelynek részeként Rico Rodriguez oldalán eljuthatunk Lacrima szigetére, ahol egy őrült tudós sötét titkait kell felgöngyölítenünk, miközben utunkat egy félelmetes mech, és számtalan egyéb veszély keresztezi majd.

A Mech Land Assault DLC egyébiránt csak június 10-én válik elérhetővé azok számára, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel, sőt nekik még 12 eurót fizetniük is kell érte az említett időpontban. A Just Cause 3-hoz egyébiránt még egy bővítményt várunk Bavarium Sea Heist név alatt valamikor a nyár folyamán.

Nézd nagyban ezt a videót!



Just Cause 3 aktuális, Mech Land Assault című DLC csomagját abban az esetben, ha rendelkezik az Air, Land and Sea Expansion Pass-szal, aminek örömére a Square Enix egy friss trailert is bemutatott nekünk a kérdéses bővítményről.'>
2 hozzászólás

Imperator

8 éve, 6 hónapja és 19 napja

Engem egy jó kis Metal Gear Solid érzés fogott el a gépeket látva, használni meg elég élvezetesnek tűnnek.

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 19 napja

Úgy nézem a zúzás továbbra is garantált. Lassan talán nekem is kéne szereznem a játékot, az elsőt nagyon szerettem.

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja