Traileren dicsekszik első sikereiről az Arms

2017. június 20.
3.4211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arms a Nintendo Switch legújabb exkluzívjaként úgy tűnik, hogy sikeresen meghódította a játékosok és a szakmabeliek szívét, amihez a japánok most egy trailert is összedobtak, hogy ebben dicsekedjenek el az első eredményekről.

Mint a videóból kiderül, a legnívósabb külföldi magazinok szinte kivétel nélkül jó véleménnyel voltak róla - a Game Channel tesztjén is 70 százalékos eredménnyel zárt -, ami nem véletlen, hiszen egy egészen egyedi és különleges koncepciót valósít meg a maga rugós kezű küzdelmeivel.

Érdekesség, hogy az Arms kapcsán is beáll a sorba a Nintendo, ezáltal máris bejelentették hozzá az első extra karaktert, aki Max Brass lesz. Őt eddig az egyik főellenfélként ismertük, hamarosan azonban játszható félként az oldalunkra állíthatjuk majd.

Nézd nagyban ezt a videót!





Arms a Nintendo Switch legújabb exkluzívjaként úgy tűnik, hogy sikeresen meghódította a játékosok és a szakmabeliek szívét, amihez a japánok most egy trailert is összedobtak, hogy ebben dicsekedjenek el az első eredményekről.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Akkor nemsoká jön az Arms bundle Nintendo Switch is, amiben Arms témájú konzol és természetesen maga a játék lesz. röhögő smiley

válasz erre
Arms
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások