Traileren a Mass Effect Andromeda előrendelői ajándékai

2017. február 03.
4.0511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk egy ideje, hogy az EA minden Mass Effect Andromeda előrendelőt értékes előrendelői extrával szeretne majd jutalmazni a megjelenéskor, azonban ezekről a bónuszokról most egy mozgóképet is kaptunk.

Az alábbiakban így a gyakorlatban, mozgás közben is megtekinthetjük az előrendelésért cserébe járó Dead Space Explore páncélt, a Nomad speciális arany skinjét, de még a multiplayer booster packról is hallhatunk érintőlegesen, ami egy ideig 50 százalékkal több tapasztalati pontot ad majd a többjátékos módban.

Ha neked is felkeltette a figyelmedet a Mass Effect Andromeda, és te is előrendelnéd a március 21-én esedékes premiert megelőzően, akkor nézd csak meg, hogy milyen extrákat zsebelhetsz be mellé.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mass Effect Andromeda előrendelőt értékes előrendelői extrával szeretne majd jutalmazni a megjelenéskor, azonban ezekről a bónuszokról most egy mozgóképet is kaptunk.'>
3 hozzászólás

Elisorne

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Szép, szép, de majd a gépigény eldönti röhögő smiley

válasz erre

William

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Legalább lehetne valami kézzel fogható

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Vannak, akik tényleg ezekért az ingame vackokért előrendelik és ezek nélkül elég lenne nekik a premier napján, boltban megvenni? Számomra ilyen ingame apróságok semmit nem érnek, semmilyen játékban.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja