Traileren a GTA Online új rablása, a The Cayo Perico Heist

2020. december 10.
24.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GTA Online-hoz kapcsolódó legújabb update, a The Cayo Perico Heist hamarosan berobog, ehhez pedig most a Rockstar Games villantott számunkra egy vadonatúj előzetest, ami felvezeti számunkra, hogy mire számíthatunk a frissítésben.

December 15-én számíthatunk a rablás érkezésére, ha minden a tervek szerint alakul, magyarán öt nap múlva már a saját szemünkkel láthatjuk, hogy mit alkottak a Rockstaros arcok. Persze az új pályarészen, Cayo Pericóban rengeteg más tennivaló is lesz azontúl, hogy rabolunk egy hatalmasat.

Ezt a heistot egyébiránt egymagunk is megoldhatjuk, amire nem volt még példa az eddigi rablások során, de akár négyen is nekiugorhatunk, ha csapatban jobban működünk. És most pedig következzen az említett kedvcsináló:

Nézd nagyban ezt a videót!



GTA Online-hoz kapcsolódó legújabb update, a The Cayo Perico Heist hamarosan berobog, ehhez pedig most a Rockstar Games villantott számunkra egy vadonatúj előzetest, ami felvezeti számunkra, hogy mire számíthatunk a frissítésben.'>
4 hozzászólás

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nagyon régen játszottam már vele.

válasz erre

Xelosz

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

New DLC: Shark Card Online: The modder problem

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Már haragszom rájuk hogy csak tolják a szétcheatelt, játszhatatlan online-jukat, és semmi mást nem csinálnak. Se GTAV kieg, se GTAVI, semmi. Hát menjenek ezek a *******.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Fú de durva, hogy már mennyire nem ránt be.

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja